• ARHITECȚI SOLUȚII SOFTWARE

    Soluții BI, Web și Mobile care accelerează creșterea afacerii tale
     

  • SOLUȚII SOFTWARE INOVATOARE

    Livrăm performanță pentru o dezvoltare rapidă și sustenabilă
     

  • WE ARE IN THIS TOGETHER

    100% dedicare pentru înțelegerea afacerii tale
    100% dedicare pentru livrarea celor mai bune soluții software

15 +

Ani

75 +

Angajați

150 +

Proiecte

Dezvoltare software

Economisește timp și bani folosind o soluție software personalizată, pe deplin compatibilă cu procesele interne ale afacerii tale. Lucrând cu echipa noastră de profesioniști, proiectul tău software va fi realizat cu efort minim, rezultatele așteptate și siguranța că fiecare fază a dezvoltării proiectului se derulează conform planului.

Consultanță IT


Maximizează valoarea soluțiilor tale, crește eficiența și productivitatea cu minim de resurse.
Ca să te asiguri că obiectivele pe care ți le-ai propus vor fi atinse, experții noștri în strategie IT, managerii de proiect și arhitecții IT seniori se pot alătura echipei tale.


Mentenanță și suport

Păstrează sistemele software și hardware ale companiei tale la standarde optime de funcționare pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului. Odată ce proiectul tău este lansat, poți fi sigur că va rămâne funcțional, securizat și adus la zi datorită serviciilor noastre de asigurare a suportului și calității.

Inginerie QA

Asigură-te că aplicația ta software este eficientă și îndeplinește toate cerințele impuse de proiectul tău. Optimizează-ți aplicația și fă-o compatibilă cu mai multe dispozitive prin executarea unei varietăți de servicii de testare software care urmează practici QA bine definite, cu sprijinul echipei noastre experimentate de QA.

Ei au încredere în noi

"Ei studiază procesele pentru a le integra în ERP și vin cu soluții foarte bune la care nu ne-am fi gândit niciodată. Soluții care fac procesul mai simplu pentru toată lumea. Ei întotdeauna se concentrează pe rezolvarea problemelor în timp real, încercând să le anticipeze și să ofere cele mai bune soluții."
Dan Georgescu Managing Director Diangi

Contactează-ne!

Home Contact RO_new