Soluții software pentru nevoile afacerii tale!

Construim soluții software complexe, care corespund nevoilor organizației tale și contribuie la creșterea performanței și eficienței fluxului de lucru. Pentru succesul oricărui proiect de dezvoltare software, ai nevoie de consultanți IT cu experiență!

Servicii

Servicii complete de dezvoltare software

Echipa EXE oferă servicii complete de dezvoltare software, de la consultanță IT, până la dezvoltare web/mobile și asistență după implementare.

Business Intelligence

Soluții de analiză și raportare pentru decizii mai rapide, bazate pe date. Îți perfecționezi afacerea, pe baza unor informații utile.

IT Consulting

Consultanții noștri cu experiență în domeniu te vor ajuta să alegi cea mai potrivită soluție software pentru afacerea ta.

Web&Mobile Development

Oferim un ciclu complet de dezvoltare Web, Mobile și BI pentru a răspunde nevoilor fiecărei afaceri.

Outsourcing

Completează-ți echipele cu oamenii potriviți, de care ai nevoie pentru un proiect IT de succes.

Support & Maintenance

Servicii profesionale de asistență, care asigură că software-ul tău va funcționa întotdeauna la cele mai înalte standarde.

Robotic (UI Path)

Automatizează procesele zilnice ale companiei tale, transferând sarcinile obișnuite de la angajați la roboți software.

Inteligență Artificială

Inteligența Artificială oferă informații precise și aprofundate, automatizând sarcinile cu o flexibilitate utilă.

UX/UI Design

Software-ul tău va avea asigurată parte de UI/UX, pentru a fi atât intuitiv, cât și prietenos de folosit.

Produse

Soluții software de tip enterprise

Soluțiile noastre software de tip enterprise răspund nevoilor din diverse industrii sau departamente de business, pentru a ajuta companiile să prospere.

esFields

Soluție SFA mobilă complet personalizabilă pentru membrii echipei și management. Ajută-ți echipa să rămână organizată și concentrată pe atingerea obiectivelor.

Vezi mai mult
ProHR

Prezentare complexă a proceselor de resurse umane ale companiei tale. Ia-ți „la revedere” de la documente și încearcă o modalitate mai bună de a gestiona datele.

Vezi mai mult
Smart Efficent

Aplicație software colaborativă, care integrează și optimizează toate activitățile organizației tale, simblificând buna funcționare în business.

Vezi mai mult
Studii de caz

Avantajele pe care le oferim

Iată o serie de exemple de clienți, care au încredere în noi și cu care am colaborat pentru a le dezvolta afacerile. Află cum am analizat ce provocări au, dar și ce soluții am propus.

Clienți

Ei au încredere în noi!

Companii din întreaga lume folosesc soluții dezvoltate de EXE Software. Experiența noastră ne permite să înțelegem nevoile de business ale clienților, să propunem soluții software inovatoare și ne angajăm că putem oferi cele mai bune rezultate.

EXE Software este un partener de încredere pentru noi. Inițial, echipa lor a analizat procesele companiei noastre, pentru a construi o soluție ERP care să răspundă cât mai bine provocărilor cu care ne confruntam. Echipa EXE încearcă întotdeauna să anticipeze potențiale probleme și se concentrează pe eliminarea acestora, în cel mai scurt timp.

Marius Albu

Operations Manager la Diangi Romania

Toată aprecierea pentru efortul excepțional pe care l-a făcut echipa pentru a ne ajuta să construim dashboard-ul Power BI. Au fost mereu dispuși să ne ajute, atenți la detalii și implicați 100% în toate activitățile. Experiența tehnică și abordarea profesionistă a sarcinilor au facilitat finalizarea proiectului fară nicio dificultate.

Tsevelev Pavel

IT Service Delivery la JTI

Aplicația de HR este ușor de folosit și oferă o imagine de ansamblu asupra situației concediilor angajaților și a zilelor libere disponibile. Soluția a venit în întâmpinarea nevoilor noastre: poate fi folosită de toți angajații, facilitează procesul de aprobare a cererilor și integrează funcționalități utile întregului departament de HR.

Fredrik Olsson

CFO la DDM Holding