Soluții software pentru nevoile afacerii tale!

Construim soluții software complexe, care corespund nevoilor organizației tale și contribuie la creșterea performanței și eficienței fluxului de lucru. Pentru succesul oricărui proiect de dezvoltare software, ai nevoie de consultanți IT cu experiență!

Servicii

Servicii complete de dezvoltare software

Echipa EXE oferă servicii complete de dezvoltare software, de la consultanță IT, până la dezvoltare web/mobile și asistență după implementare.

Produse

Soluții software de tip enterprise

Soluțiile noastre software de tip enterprise răspund nevoilor din diverse industrii sau departamente de business, pentru a ajuta companiile să prospere.

Studii de caz

Ei au încredere în noi!

Companii din întreaga lume folosesc soluții dezvoltate de EXE Software. Experiența noastră ne permite să înțelegem nevoile de business ale clienților, să propunem soluții software inovatoare și ne angajăm că putem oferi cele mai bune rezultate.

Marius Albu

Operations Manager la Diangi Romania

EXE Software este un partener de încredere pentru noi. Inițial, echipa lor a analizat procesele companiei noastre, pentru a construi o soluție ERP care să răspundă cât mai bine provocărilor cu care ne confruntam. Echipa EXE încearcă întotdeauna să anticipeze potențiale probleme și se concentrează pe eliminarea acestora, în cel mai scurt timp.

Tsevelev Pavel

IT Service Delivery la JTI

Toată aprecierea pentru efortul excepțional pe care l-a făcut echipa pentru a ne ajuta să construim dashboard-ul Power BI. Au fost mereu dispuși să ne ajute, atenți la detalii și implicați 100% în toate activitățile. Experiența tehnică și abordarea profesionistă a sarcinilor au facilitat finalizarea proiectului fară nicio dificultate.

Fredrik Olsson

CFO la DDM Holding

Aplicația de HR este ușor de folosit și oferă o imagine de ansamblu asupra situației concediilor angajaților și a zilelor libere disponibile. Soluția a venit în întâmpinarea nevoilor noastre: poate fi folosită de toți angajații, facilitează procesul de aprobare a cererilor și integrează funcționalități utile întregului departament de HR.