Activitățile companiei Rail Cargo optimizate cu soluția mobilă esFields

Scroll for more

EXE Software, companie specializată în dezvoltarea, implementarea și integrarea de soluții software, a încheiat un contract de colaborare cu Rail Cargo România în vederea implementării aplicației mobile esFields.

Rail Cargo România este parte a grupului Rail Cargo Group, una dintre cele mai importante companii de transport feroviar din Europa. Aceasta a decis să facă o investiție strategică într-o soluție software care să permită monitorizarea în timp real a mijloacelor de transport și a personalului feroviar în vederea optimizării activitaților, dar și să asigure respectarea prevederilor legislației în vigoare și a regulamentului intern. Pentru atingerea cât mai rapidă și mai eficientă a acestor obiective, EXE Software a răspuns nevoilor companiei prin implementarea aplicației esFields, aplicație mobilă complet customizabilă, destinată device-urilor mobile.

Rail Cargo Romania a ales compania EXE Software din rândul mai multor firme de software din țară datorită experienței și expertizei în dezvoltarea de soluții software, dar și pentru managementul de proiect profesionist și tehnologiile de top folosite.