Cariere

Realizări tehnologice, învățând, lucrând, jucându-ne. Împreună.

Explorați ofertele desponibile

Călătoria ta alături de noi poate începe acum!

Căutăm persoane care sunt la fel de încântate ca și noi să participe la dezvoltarea de soluții software care susțin creşterea afacerilor la nivel global. Apreciem lucrul în echipă și inovația, deoarece credem cu tărie în faptul că unitatea și ideile mari aduse împreună contribuie în mod direct la dezvoltarea personală și profesională. Pentru noi, “We are in this together” este mai mult decât un simplu motto – este modul nostru de a face lucrurile, zi de zi.

Poziții deschise

SQL Developer

SQL Developer Job Details We are looking for a SQL Developer who is willing to work for international projects. If you are a…


Citește mai mult

Business Analyst

Business Analyst Job Details The person holding the position of Business Analyst will be responsible for requirements…


Citește mai mult

BI Consultant

BI Consultant Job Details We are looking for somebody who will be responsible for ongoing operations on the Business…


Citește mai mult

.NET Developer

.NET Developer Job Details The person occupying this position will provide expertise in respective application/process…


Citește mai mult

Cum arată viața noastră la EXE

Avantaje & Beneficii

  • Work-Life Balance

Credem în echilibrul dintre viața personală și cea profesională, tocmai de aceea respectăm programul de lucru și nimeni nu este nevoit să lucreze peste program. În plus, pentru că susținem un stil de viață sănătos, de două ori pe săptămâna avem fructe proaspete la noi în bucătărie!

  • Oportunități de Invățare

Dacă și tu apreciezi învățarea continuă, atunci EXE Software este locul potrivit pentru ține. Vei primi susținere financiară pentru a participa la cursuri de pregătire profesională și a obține certificări, și acces la activități interne pentru a împărtăși cunoștințe cu ceilalți colegi. Fiecare proiect se încheie cu o sesiune de “Lessons Learnt”, care ne ajută să ne îmbunătățim activitatea.

  • Mediu relaxant

Team building-urile și petrecerile noastre anuale de Crăciun sunt legendare! În restul timpului, camera de relaxare te așteaptă oricând vrei să iei o pauză de la activitățile zilnice. Poți participa la campionatul intern de ping-pong, la serile de board games și la orice activități relaxante alături de colegi!

  • Alte facilități

De asemenea, există și multe alte facilități în apropiere de sediul nostru: Universitatea Politehnica, Mall AFI Cotroceni, apropierea de numeroase mijloace de transport și multe baruri și restaurant unde poți lua prânzul.

We are constantly looking for students who are passionate about IT!

Join our team by becoming part of our INTERNSHIP PROGRAM and we will offer you the opportunity to learn and start defining your professional path!