Cariere

Viața la EXE Software

Realizări tehnologice, învățând, lucrând, jucându-ne. Împreună.

Călătoria ta alături de noi poate începe acum!

Căutăm persoane care își doresc, la fel ca și noi, să participe la dezvoltarea de soluții software ce susțin creşterea afacerilor la nivel global. Apreciem lucrul în echipă și inovația, deoarece credem cu tărie în faptul că unitatea și ideile mari aduse împreună contribuie în mod direct la dezvoltarea personală și profesională. Pentru noi, „We are in this together” este mai mult decât un simplu motto – este modul nostru de a face lucrurile, zi de zi.

Poziții deschise

Caută și aplică la pozițiile deschise care ți se potrivesc

Suntem în continuă creștere, așa că avem constant roluri deschise la EXE Software. Aruncă o privire peste job-urile disponibile și contactează-ne pentru a stabili o discuție.

Cloud Operations Engineer
RemoteFull TimeMiddle Level
Vezi detalii
Test Engineer
RemoteFull TimeMiddle Level
Vezi detalii
.NET Developer
RemoteFull TimeSenior Level
Vezi detalii
Senior Software Developer
RemoteFull TimeSenior Level
Vezi detalii
PowerApps Developer
RemoteFull TimeSenior Level
Vezi detalii
Junior .NET Developer
RemoteFull TimeEntry Level
Vezi detalii
Junior Xamarin Developer
RemoteFull TimeEntry Level
Vezi detalii
Junior Xamarin Developer
RemoteFull TimeEntry Level
Vezi detalii
Viața noastră în imagini

Câteva imagini din viața noastră la Exe Software

Lucrăm într-un mediu sănătos, fără să uităm să ne relaxăm, din când în când. Căutăm constant activități de recreere pentru oamenii din compania noastră.

Avantaje&Beneficii

Un stil de viață sănătos

Credem că beneficiile sunt importante pentru fiecare dintre noi, așa încât e important să avem grijă de toți oamenii din compania EXE Software.

Work-Life Balance

Credem în echilibrul dintre viața personală și cea profesională, tocmai de aceea respectăm orarul de lucru și nimeni nu este nevoit să lucreze peste program. În plus, pentru că susținem un stil de viață sănătos, de două ori pe săptămâna avem fructe proaspete la noi în bucătărie!

Mediu relaxant

Team building-urile și petrecerile noastre anuale de Crăciun sunt legendare! În restul timpului, camera de relaxare te așteaptă oricând vrei să iei o pauză. Poți participa la campionatul intern de ping-pong, la serile de board games și la orice activități relaxante alături de colegi!

Oportunități de Invățare

Dacă și ție îți place să te dezvolțo mereu, atunci EXE Software este locul potrivit pentru ține. Te susținem financiar să participi la cursuri de pregătire și să obții certificări. Totodată, avem sesiuni de „Lessons Learnt”, care ne ajută să ne îmbunătățim activitatea.

Alte facilități

De asemenea, există multe facilități în apropiere de sediul nostru: Universitatea Politehnica sau Mall AFI Cotroceni, fiind apropiați de numeroase mijloace de transport și având în zonă o mulțime de restaurante, unde poți lua prânzul și petrece câteva momente relaxante.

Angajati

Ce spun colegii noștri

Avem grijă de oamenii noștri și investim în ei. Suntem bucuroși că fac parte din echipă și ne dorim să creștem împreună.

Dacă ești la începutul carierei, EXE îți oferă un loc în care poți căpăta experiență solidă în domeniul programării, în special Web și baze de date. Dacă ești deja un cunoscător în domeniul IT, la EXE poți participa sau conduce proiecte software unde experiența și creativitatea pot fi puse în valoare.

Răzvan Udrea

Software Development Manager

Am început să lucrez la EXE Software în 2014, ca software developer, și am evoluat de atunci odată cu compania. Este foarte motivant să te alături unei organizații aflate în plin proces de evoluție, deoarece ai în fiecare zi ocazia să înveți lucruri noi. Compania își încurajează constant angajații să se dezvolte pe plan profesional și personal, iar eu am norocul să lucrez cu o echipă dinamică, formată din profesioniști, în cadrul căreia cooperarea și aptitudinile sunt încurajate și apreciate.

Robert Profeanu

Team Manager Web Development

Fac parte dintr-o echipă de oameni foarte faini, cu experiență mare în IT. E mare lucru să vii cu plăcere la serviciu, într-o atmosferă caldă, unde întâlnești provocări în fiecare zi.

Delia Baciu

Team leader .NET Development