Viața la EXE Software

Realizări tehnologice, învățând, lucrând, jucându-ne. Împreună.

Alătură-te echipei noastre!

Călătoria ta alături de noi poate începe acum!

Căutăm persoane care își doresc, la fel ca și noi, să participe la dezvoltarea de soluții software ce susțin creşterea afacerilor la nivel global. Apreciem lucrul în echipă și inovația, deoarece credem cu tărie în faptul că unitatea și ideile mari aduse împreună contribuie în mod direct la dezvoltarea personală și profesională. Pentru noi, “We are in this together” este mai mult decât un simplu motto – este modul nostru de a face lucrurile, zi de zi.

Poziții deschise

BI Developer (mid/senior)

BI Developer (mid/senior) Job details We are looking for somebody who will…

View details

Application Support Analyst

Application Support Analyst Job details We are looking for somebody who will…

View details

Xamarin Developer

Xamarin Developer Job details The person occupying this position will…

View details

.NET Developer

.NET Developer Job details The person occupying this position will provide…

View details

Cum arată viața noastră la EXE

Avantaje & Beneficii

Work-Life Balance

Credem în echilibrul dintre viața personală și cea profesională, tocmai de aceea respectăm programul de lucru și nimeni nu este nevoit să lucreze peste program. În plus, pentru că susținem un stil de viață sănătos, de două ori pe săptămâna avem fructe proaspete la noi în bucătărie!

Oportunități de Invățare

Dacă și tu apreciezi învățarea continuă, atunci EXE Software este locul potrivit pentru ține. Vei primi susținere financiară pentru a participa la cursuri de pregătire profesională și a obține certificări, și acces la activități interne pentru a împărtăși cunoștințe cu ceilalți colegi. Fiecare proiect se încheie cu o sesiune de “Lessons Learnt”, care ne ajută să ne îmbunătățim activitatea.

Mediu relaxant

Team building-urile și petrecerile noastre anuale de Crăciun sunt legendare! În restul timpului, camera de relaxare te așteaptă oricând vrei să iei o pauză de la activitățile zilnice. Poți participa la campionatul intern de ping-pong, la serile de board games și la orice activități relaxante alături de colegi!

Alte facilități

De asemenea, există și multe alte facilități în apropiere de sediul nostru: Universitatea Politehnica, Mall AFI Cotroceni, apropierea de numeroase mijloace de transport și multe baruri și restaurant unde poți lua prânzul.

Ce spun colegii noștri

Răzvan Udrea

Software Development Manager

Dacă ești la începutul carierei, EXE îți oferă un loc în care poți căpăta experiență solidă în domeniul programării, în special Web și baze de date. Dacă ești deja un cunoscător în domeniul IT, la EXE poți participa sau conduce proiecte software unde experiența și creativitatea pot fi puse în valoare.

Robert Profeanu

Team Manager Web Development

Am început să lucrez la EXE Software în 2004, ca software developer, și am evoluat de atunci odată cu compania. Este foarte motivant să te alături unei organizații aflate în plin proces de evoluție, deoarece ai în fiecare zi ocazia să înveți lucruri noi. Compania își încurajează constant angajații să se dezvolte pe plan profesional și personal, iar eu am norocul să lucrez cu o echipă dinamică, formată din profesioniști, în cadrul căreia cooperarea și aptitudinile sunt încurajate și apreciate.

Delia Baciu

Team leader .NET Development

Fac parte dintr-o echipă de oameni foarte faini, cu experiență mare în IT. E mare lucru să vii cu plăcere la serviciu, într-o atmosferă caldă, unde întâlnești provocări în fiecare zi.