Clienți

Ei au încredere în noi!

Pentru noi, „We are în this together” este mai mult decât un simplu motto
Este modul în care ne desfășurăm activitatea. Suntem alături de clienții noștri, pană la finalul proiectului, ghidându-i în fiecare etapă pentru a obține cele mai potrivite soluții software.

JTI

JTI este membru al Japan Tobacco Group, un lider al pieței internaționale de prelucrare a tutunului, și una dintre primele multinaționale din România.

L’Oréal

L’Oréal Paris, lider mondial în industria cosmetică și de înfrumusețare, oferă produse care se adaptează celor mai diverse nevoi ale clienților.

ING

ING România este o bancă universală, servind toate categoriile de clienți prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate și Retail Banking.

Samsung

Samsung este un lider global în domeniul IT, ce creează și furnizează produse și servicii de calitate, menite să sporească comoditatea și să încurajeze un stil de viață inteligent.

Microsoft

Microsoft este o companie globală specializată în dezvoltarea, manufactura, licențierea și vânzarea serviciilor computerizate, pentru uz personal sau corporate.

OTP

OTP Bank Romania, subsidiară a OTP Group, este cea mai mare ramură independentă din Europa Centrală și de Est, ce furnizează servicii financiare companiilor și persoanelor fizice.

Grup 7

G7 este agenția de comunicare cu cel mai mare număr de interacțiuni față în față cu clienții din România, oferind servicii de planificare a comunicării și strategiei de branding.

Mullen Lowe

MullenLowe este o una dintre cele mai mari rețele de comunicare la nivel mondial, adoptând o strategie ce reflectă trendurile și răspunde cerințelor din piață.

Publicis

Publicis Group este lider de piață în domeniul marketing-ului, al comunicării și al transformării afacerilor, deținând unele dintre cele mai puternice brand-uri din industria creativă.

Diangi

DIANGI Grup este o companie lansată în 2007, având ca activitate principală reparația de telefoane, tablete și alte terminale mobile utilizate de clienții din industria telecomunicațiilor.

Delta Studio

Delta Studio reflecta pasiunea pentru arta locuirii printr-o oferta ampla de produse de inalta calitate, ce este actualizata constant.

Rail Cargo

Rail Cargo Group este unul dintre liderii industriei de transport feroviar de mărfuri din România, operând atât în România cât și în spațiul dintre Marea Neagră, Marea Nordului și Marea Mediterană.

DDM Group

DDM Group este o companie specializată în achiziționarea și managementul portofoliilor de active neperformante din Europa de est, având parteneriate cu numeroase bănci internaționale.

Vodafone

Compania Vodaforne a apărut în România în aprilie 1997 și este prima companie de telefonie mobilă din țară. Aceasta a devenit în scurt timp unul din liderii pieței, având peste 22 de milioane de utilizatori.

Philips

Philips este o companie ce încearcă să îmbunătățească viața clienților săi prin tehnologie și inovație, în domenii precum stil de viață, iluminat, sănătate, îngrijire sau igiena.

Cotnari

Cotnari își are rădăcinile în vechi timpuri românești, fiind cel mai premiat vin alb din țara noastră, iar podgoria făcându-se cunoscută în special pentru soiurile tradiționale albe.

Alpin 57 Lux

Alpin 57 Lux este una din cele mai mari companii de înghețată din România. Aceasta face parte din Food Union Group, organizație ce aduce împreună inovația și respectul față de clienți, în peste 10 țări europene.

Sereviso

Activitatea principală a companiei Sereviso este dedicată zonei de Corporate Performance Management, prin crearea și implementarea de sisteme de Business Intelligence și Analiză Predictivă.

Viada

Viada S.R.L. este un producator 100% românesc de haine pentru femei. Compania își vine produsele prin intermediul unui magazine online, și livrează în întreaga țară.

BVB

BVB reprezintă puntea dintre antreprenorii în căutarea unei finanțări pentru afacerea lor și investitorii care pot face aceste investiții, pentru demararea unor noi afaceri.

SNAM

SNAM S.A. este o companie cu capital integral de stat, care activează în domeniul cercetării, explorării și exploatării resurselor de apă minerală naturală din România.

Across Engineering

Cu o experiență de peste 17 ani, Across Engineering este o companie specializată în furnizarea de soluții integrate în domeniul energiei, prin proiecte gestionate la nivel strategic, tactic și operațional.

Rom Team Solutions

RomTeamSolutions este o companie românească ce activează în domeniul IT&C și al biroticii, prezentă atât în București, cât și în alte regiuni ale țării, prin partenerii săi.

MyKoolio

MyKoolio este prima platforma de e-learning din Romania, un instrument modern de predare ce ajuta copiii sa invete prin intermediul unor activitati interactive si jocuri.

Creditreform

Compania Creditreform România este reprezentantă directă a Creditreform Association, și prima organizație privată din România ce oferă rapoarte de credit și servicii de management al riscului.

Arhisoft

Arhisoft este o companie ce oferă soluții software menite să optimizeze activitatea entităților publice, în cele mai importante departamente: financiar, vânzări, logistică, management intern, resurse umane.

Vest Trans Rail

Vest Trans Rail este o companie specializată în transportul de mărfuri, asigurând atât transport local, cât și internațional, prin colaborarea cu operatori din întreaga Europă.

Previse Systems

Previse Systems este o companie Elvețiană de software din domeniul energiei și gestionarii riscurilor (ETRM), ce pune accent pe tehnologii moderne și concepte inovative.

Mercury 360

Mercury 360 este o agenție de publicitate care oferă soluții integrate de comunicare pentru companii din industrii precum FMCG, bunuri durabile sau servicii financiare.