JTI

JTI este membru al Japan Tobacco Group, un lider al pieței internaționale de prelucrare a tutunului, și una dintre primele multinaționale din România.

logo loreal

L'Oréal

L'Oréal Paris, lider mondial în industria cosmetică și de înfrumusețare, oferă produse care se adaptează celor mai diverse nevoi ale clienților.

ING

ING România este o bancă universală, servind toate categoriile de clienți prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate și Retail Banking.

Samsung

Samsung

Samsung este un lider global în domeniul IT, ce creează și furnizează produse și servicii de calitate, menite să sporească comoditatea și să încurajeze un stil de viață inteligent.

Microsoft

Microsoft este o companie globală specializată în dezvoltarea, manufactura, licențierea și vânzarea serviciilor computerizate, pentru uz personal sau corporate.

Otp bank logo

OTP

OTP Bank Romania, subsidiară a OTP Group, este cea mai mare ramură independentă din Europa Centrală și de Est, ce furnizează servicii financiare companiilor și persoanelor fizice.

Grup Sapte

G7 este agenția de comunicare cu cel mai mare număr de interacțiuni față în față cu clienții din România, oferind servicii de planificare a comunicării și strategiei de branding.

MullenLowe Romania

MullenLowe

MullenLowe este o una dintre cele mai mari rețele de comunicare la nivel mondial, adoptând o strategie ce reflectă trendurile și răspunde cerințelor din piață.

Publicis Groupe

Publicis Group

Publicis Group este lider de piață în domeniul marketing-ului, al comunicării și al transformării afacerilor, deținând unele dintre cele mai puternice brand-uri din industria creativă.

Diangi Grup

DIANGI Grup este o companie lansată în 2007, având ca activitate principală reparația de telefoane, tablete și alte terminale mobile utilizate de clienții din industria telecomunicațiilor.ExeSoftwareExeSoftwareExeSoftwareExeSoftwareExeSoftwareExeSoftwareExeSoftwareExeSoftware

Delta Studio

Delta Studio reflecta pasiunea pentru arta locuirii printr-o oferta ampla de produse de inalta calitate, ce este actualizata constant.

Rail Cargo Group

Rail Cargo Group

Rail Cargo Group este unul dintre liderii industriei de transport feroviar de mărfuri din România, operând atât în România cât și în spațiul dintre Marea Neagră, Marea Nordului și Marea Mediterană.

logo ddm

DDM Group

DDM Group este o companie specializată în achiziționarea și managementul portofoliilor de active neperformante din Europa de est, având parteneriate cu numeroase bănci internaționale.ExeSoftwareExeSoftware

Vodafone

Vodafone

Compania Vodaforne a apărut în România în aprilie 1997 și este prima companie de telefonie mobilă din țară. Aceasta a devenit în scurt timp unul din liderii pieței, având peste 22 de milioane de utilizatori.

Philips

Philips

Philips este o companie ce încearcă să îmbunătățească viața clienților săi prin tehnologie și inovație, în domenii precum stil de viață, iluminat, sănătate, îngrijire sau igiena.

Alpin57

Alpin 57lux

Alpin 57 Lux este una din cele mai mari companii de înghețată din România. Aceasta face parte din Food Union Group, organizație ce aduce împreună inovația și respectul față de clienți, în peste 10 țări europene.

Sereviso

Sereviso

Activitatea principală a companiei Sereviso este dedicată zonei de Corporate Performance Management, prin crearea și implementarea de sisteme de Business Intelligence și Analiză Predictivă.

Viada

Viada S.R.L. este un producator 100% românesc de haine pentru femei. Compania își vine produsele prin intermediul unui magazine online, și livrează în întreaga țară.

BVB

BVB reprezintă puntea dintre antreprenorii în căutarea unei finanțări pentru afacerea lor și investitorii care pot face aceste investiții, pentru demararea unor noi afaceri.

Snam

SNAM

SNAM S.A. este o companie cu capital integral de stat, care activează în domeniul cercetării, explorării și exploatării resurselor de apă minerală naturală din România.

logo romteam

RTSol

RomTeamSolutions este o companie românească ce activează în domeniul IT&C și al biroticii, prezentă atât în București, cât și în alte regiuni ale țării, prin partenerii săi.

MyKoolio

MyKoolio este prima platforma de e-learning din Romania, un instrument modern de predare ce ajuta copiii sa invete prin intermediul unor activitati interactive si jocuri.

Creditreform Romania

Compania Creditreform România este reprezentantă directă a Creditreform Association, și prima organizație privată din România ce oferă rapoarte de credit și servicii de management al riscului.

logo arhisoft

Arhisoft

Arhisoft este o companie ce oferă soluții software menite să optimizeze activitatea entităților publice, în cele mai importante departamente: financiar, vânzări, logistică, management intern, resurse umane.

Vest Trans Rail

Vest Trans Rail este o companie specializată în transportul de mărfuri, asigurând atât transport local, cât și internațional, prin colaborarea cu operatori din întreaga Europă.

Adidas

Adidas International Marketing B.V. este divizia comapniei, care se ocupă cu activităti comerciale, de marketing, cercetări de opinie și alte cercetări economice.

Previse Systems

Previse Systems este o companie Elvețiană de software din domeniul energiei și gestionarii riscurilor (ETRM), ce pune accent pe tehnologii moderne și concepte inovative.

Mercury 360

Mercury 360 este o agenție de publicitate care oferă soluții integrate de comunicare pentru companii din industrii precum FMCG, bunuri durabile sau servicii financiare.

Gaz Sud

Gaz Sud are drept obiectiv distribuția și comercializarea combustibililor gazoși, societatea concetrându-se pe activitățile de concesionare și investiții în rețelele de distribuție.

logo Primavera

Primavera Development

Primavera Development este o companie de dezvoltare imobiliară, cu peste 20 de ani de experiență în construcții rezidențiale, clădiri de birouri și spații comerciale.

logo wave

Wave Division

Wave Division este una dintre cele mai mari agenții de customer engagement din România, ce pune focus pe creativitate, pentru a crea o conexiune între brand-uri și clienți.