Companie

Inovație la nivel înalt

Soluții software inovatoare, ce contribuie dezvoltarea companiilor internaționale.

200+

Proiecte dezvoltate la cele mai înalte standarde de calitate

100+

Angajați ce lucrează într-un mediu prietenos

20

Ani de experiență în dezvoltare de software personalizat

Certificări și Parteneriate

Suntem parteneri Microsoft Gold și certificați ISO.

Cine suntem?

Suntem o companie românească specializată în livrarea de soluții și servicii performante, create pentru a facilita creșterea companiilor din diverse industrii. Echipa noastră are experiență în aplicații și platforme web, mobile și business intelligence și folosește tehnologii Microsoft și IBM, în Cloud sau on premises.

Ce facem?

Ne concentrăm atenția în mod constant pe înțelegerea afacerii și nevoilor clienților noștri, pentru a le oferi cea mai potrivită soluție pentru problemele acestora. Membrii echipei noastre vor fi alături de tine în fiecare etapă a proiectului desfășurat împreună. Având o experiență vastă și amplă, echipa noastră oferă servicii complete, de la analiză și identificarea problemelor de business, până la dezvoltarea unei soluții optime și suport după implementare.

De ce EXE Software?

Ne străduim să ne înțelegem partenerii și nu încheiem niciun proiect înainte de a îndeplini toate cerințele clienților noștri. Imediat după începerea colaborării, vei putea vedea care este direcția în care merge proiectul și care sunt beneficiile pe care acesta le va aduce în compania ta, atât prin implementare, cât și prin intermediul unor materiale precum mock-up-uri și wireframe-uri. Iar munca noastră nu se încheie odată cu livrarea unei soluții! Continuăm să fim alături de clienții noștri, oferind servicii de suport și mentenanță, deoarece satisfacția acestora este pentru noi cel mai relevant rezultat.

Experiență

Experiența noastră

EXE Software are experiență în dezvoltarea și implementarea cu success a soluțiilor web de tip Enterprise Application Software (EAS), precum:

Enterprise application integration (SAP, SAP Business One)Aplicații pentru managementul fluxului de lucruGestionarea datelorAplicații colaborativeProject managementManagementul cheltuielilor de călătorieProcesarea comenzilorManagementul cheltuielilor și contabilitateManagementul inventaruluiEnterprise resource planning (ERP)Managementul resurselor umane și managementul relației cu clienții (CRM)
Locație

Prezență globală

De-a lungul anilor, am colaborat atât cu companii nearshore, cât și offshore, situate în țări din întreaga lume. Avem clienți din diverse industrii, de pe 5 continente: Europa (majoritatea țărilor), America de Nord (USA, Canada, Mexic), America de Sud (Brazilia, Columbia), Asia (Japonia, Coreea de Sud, Tailanda, Malaezia, Filipine, Hong Kong), Africa (Egipt, Africa de Sud, Tanzania).

Sponsorizare

Susținem performanța

Începând cu noiembrie 2018, EXE Software a fost un susținător al sportului cu motor în România, prin sponsorizarea uneia dintre echipele care concurează în competiția MotoRC. Colaborarea se bazează pe valori comune pe care le urmărim în activitatea noastră zilnică:

  • Performanță;
  • Lucru în echipă;
  • Responsabilitate;
  • Depășirea limitelor;
  • Calitate;
  • Pasiune și entuziasm.