Echipă

We are in this together!

Suntem convinși că marile călătorii încep alături de oamenii potriviți.

Sorin Cosmescu

General Manager

Let’s connect on Linkedin!

Bună! Sunt Sorin Cosmescu, absolvent de automatică și calculatoare, director al EXE Software, și mi-am petrecut ultimii 15 ani dezvoltând soluții software de ultimă generație pentru clienți din toată lumea. Noi, cei de la EXE, credem într-o relație de parteneriat cu clienții noștri și în a crea împreună soluții software eficiente și uimitoare la preț rezonabil. Nu facem compromisuri, mai ales când vine vorba de calitate, și ne dedicăm muncii în echipă și inovației.

Gabriel Cosmescu

Technical Support Manager

Let’s connect on Linkedin!

Bună! Sunt Gabriel Cosmescu, manager de suport tehnic, licențiat în automatică și calculatoare, cu experiență în managementul și implementarea proiectelor ERP. Cred în comunicarea deschisă și fac tot posibilul să fiu un coleg pe care ceilalți se pot baza, fiindcă știu valoarea muncii în echipă. Să îi ascult pe clienții noștri și să le înțeleg cerințele prezente și viitoare e vital în menținerea unui nivel ridicat de satisfacție. Aștept cu nerăbdare să devii următorul nostru client sau coleg!

Răzvan Udrea

Software Development Manager

Let’s connect on Linkedin!

Sunt membru fondator EXE Software și în prezent activez ca manager de dezvoltare software. Absolvent al Universității București (Matematică) cu specializare în Informatică, am fost întotdeauna atras de sistemele de baze de date și aplicațiile lor. Cred că o companie are absolută nevoie de informații esențiale și relevante despre activitatea proprie și de asemenea despre piața în care operează. Astfel, cele mai importante rezultate în cariera personală și a companiei le consider a fi momentele în care clienții noștri își pot baza deciziile pe informațiile furnizate de programele pe care le dezvoltăm.

Karina Tătui

Human Resources Manager

Let’s connect on Linkedin!

Bună! Numele meu este Karina și mă bucur să pot spune că am rolul de a coordona procesele de HR în EXE Software, fie că e vorba de recrutare, dezvoltarea planurilor pentru angajați sau administrare. În opinia mea, HR este un departament dinamic, în cadrul căruia este nevoie de empatie și de un mod de lucru bine organizat. A face parte din acest domeniu reprezintă mereu o provocare, însă am constant satisfacția de a contribui la evoluția companiei, prin intermediul capitalului uman.