Echipă

Marile călătorii încep alături de oamenii potriviți!

Fă cunoștință cu echipa

Răzvan Udrea
Manager de Dezvoltare Software

Sunt membru fondator EXE Software și în prezent activez ca manager de dezvoltare software. Absolvent al Universității București (Matematică) cu specializare în Informatică, am fost întotdeauna atras de sistemele de baze de date și aplicațiile lor. Cred că o companie are absolută nevoie de informații esențiale și relevante despre activitatea proprie și de asemenea despre piața în care operează. Astfel, cele mai importante rezultate în cariera personală și a companiei le consider a fi momentele în care clienții noștri își pot baza deciziile pe informațiile furnizate de programele pe care le dezvoltăm.

Te invit să ne conectăm!

Karina Tătui
Manager Resurse Umane

Bună! Numele meu este Karina și mă bucur să pot spune că am rolul de a coordona procesele de HR în EXE Software, fie că e vorba de recrutare, dezvoltarea planurilor pentru angajați sau administrare. În opinia mea, HR este un departament dinamic, în cadrul căruia este nevoie de empatie și de un mod de lucru bine organizat.
A face parte din acest domeniu reprezintă mereu o provocare, însă am constant satisfacția de a contribui la evoluția companiei, prin intermediul capitalului uman.

Te invit să ne conectăm!