EXE Software anunță semnarea unui contract de colaborare cu Primavera Development, companie imobiliară, pentru implementarea unei soluții bazate pe aplicația Microsoft SharePoint.

Compania Primavera Development are peste 20 de ani de experiență în construcții rezidențiale, clădiri de birouri și spații comerciale. Astfel, având un număr mare de proiecte în desfășurare, activitățile de supraveghere a procesului de construcție nu sunt deloc facile. Acestea includ baze de date cu proprietari, contracte, adeverințe de plată și multe alte documente. Pentru a îmbunătăți acest process și a ușura gestionarea documentelor, Primavera Development a decis să implementeze, în colaborare cu EXE Software, soluția bazată pe Microsoft SharePoint.

“Reprezentanți ai Primavera Development au luat legătura cu noi deoarece căutau o soluție care să îi ajute să facă față schimbărilor cu care toți ne confurntam în ziua de azi, o soluție care să îmbunătățească activitatea companiei, o soluție care să indice în mod clar situații potențiale dar și curente, și să servească și drept bază de date pentru în treaga firmă.”, spune Sorin Cosmescu, Manager General al EXE Software.

Proiectul va fi implementat începând cu luna decembrie, iar etapa următoare este aceea de educare a utilizatorilor.