EXE Software aniversează 15 ani de existență

Scroll for more

EXE Software, companie românească ce oferă servicii complete de software development pentru organizații internaționale, sărbătorește 15 ani de existența pe piața IT din România. În această perioadă, compania a reușit să ofere clienților săi cele mai bune soluții de software.

Fondată în anul 2001, EXE Software a înregistrat o creștere constantă, având în acest moment peste 70 de angajați și 150 de proiecte desfășurate. Compnaia ce oferă servicii complete de software development este 100% românească, și are experiență în numeroase industrii și tehnologii. În plus, din momentul semnării unui parteneriat, echipa asigură suport clienților în toate stagiile de evoluție ale proiectului.

Încă din 2001, EXE Software a încercat să ofere produse și servicii care să aducă valoare adăugată în idustria IT. Ca o primă consecință, acest lucru a dus la construirea unui portofoliu complex de clienți și proiecte. Pe măsură ce cererea a crescut, procesele interne au fost și ele diversificate și compania a obținut certificarea ISO pentru standarde înalte de calitate a serviciilor software oferite. Creșterea s-a desfășurat într-un mod natural și sănătos, pentru a oferi atât angajaților cât și clienților stabilitatea necesară bunei desfășurări a activității.

Din acest motiv, o mare parte din oamenii care au format echipa inițială a EXE Software sunt în continuare în companie. În plus, EXE are și clienți care fac parte din portofoliu încă din 2001, lucru ce dovedește că motto-ul “We are în this together” este mai mult decât o simplă frază.

„We are in this together este o idee pe care am avut-o în minte încă de la început. Suntem 100% dedicați clienților noștri, suntem bucuroși să îi scutim de orice fel de problemă legată de software și nu facem niciun compromis care să afecteze calitatea rezultatelor livrate. Acum, la 15 ani după ce am început, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit și contribuie, în orice fel, la evoluția EXE Software, pentru susținerea oferită în această perioadă. Călătoria continuă!” spune Sorin Cosmescu, manager general al EXE Software.