EXE Software a semnat recent un contract de colaborare cu WAVE Division. Conform acestui parteneriat, compania urmează să dezvolte o soluție menită să optimizeze operațiunile de business.

WAVE Division, una dintre cele mai mari agenții BTL ce oferă serivcii complete în România, a decis să facă o investiție strategică și să achiziționeze o soluție software care să permită angajaților să gestioneze datele într-un mod mai ușor și mai eficient. Acest lucru se va întâmpla prin reducerea timpului necesar introducerii datelor și obținerii informațiilor de care angajații au nevoie pentru efectuarea sarcinilor zilnice.

WAVE Division a ales EXE Software din mai multe companii de software din România, datorită experienței și expertizei în dezvoltarea aplicațiilor web, serviciilor profesioniste de project management și tehnologiilor de top pe care aceștia le folosesc. Decizia a fost luată în contextul unei inițiative ce vizează îmbunătățirea proceselor interne ale companiei, creșterea performanței, simplificarea fluxului de lucru și creșterea nivelului calității și comunicării.

Pentru a ajuta WAVE Division să își îndeplinească obiectivele, EXE Software a răspuns nevoilor companiei oferind o soluție completă pentru gestionarea și supravegherea tuturor activităților interne. Soluția Spider software va fi implementanta începând cu luna octombrie, iar EXE Software va oferi servicii de suport și mentenanța pe întreagă durată a parteneriatului.