EXE Software semnează pentru prima oară cu o companie de stat

Scroll for more

SNAM este o companie aflată în proprietatea statului, responsabilă de administrarea și exploatarea izvoarelor de apă minerală ale țării și de furnizarea apei testate în laboratorul propriu către pricipalele companii de îmbuteliere din România.

Implementarea aplicației esFields este o premieră pentru SNAM, întrucât până în acest moment, activitățile companiei se derulau folosind formulare specifice pe suport de hârtie. esFields a venit în ajutorul operatorilor de teren însărcinați cu înregistrarea parametrilor biologici și fizico-chimici ai fiecărui izvor, înlocuind formularele de hârtie cu formulare digitale. Toți parametrii sunt acum organizați în formulare simple, disponibile pe mobil. În plus, de îndată ce sunt colectați, parametrii pot fi transmiși către sediul central și către laboratorul companiei cu ajutorul aplicației integrate, esReports.

Trecerea de la hârtie și pix la formulare digitale este binevenită, mai ales având in vedere că SNAM este pe cale de a încheia parteneriate la nivel internațional.

Compania EXE Software este mândră de a fi devenit partenera unei organizații naționale într-un moment de creștere, întrucât astfel își pune realizările tehnice proprii în slujba acestei creșteri.

Comunicarea clară și eficientă dintre cei doi parteneri, laolaltă cu livrarea rapidă a demo-urilor necesare, a asigurat un început luminos și promițător.