„În primele 10 luni ale acestui an, cifra noastră de afaceri a ajuns la aproximativ 3,1 milioane de euro, ceea ce înseamnă o creştere cu 6,7%, faţă de aceeaşi perioadă din 2018.“

Compania locală EXE Software, specializată în dezvoltare de soluţii software, estimează că va încheia anul acesta cu o cifră de afaceri de 3,8 milioane euro, în creştere faţă de 2018, când businessul s-a situat la 3,5 milioane euro. Astfel, compania îşi va menţine rata de creştere a afacerilor la 8%, la fel ca şi anul trecut, businessul EXE Software fiind generat în principal de proiectele realizate pentru clienţi din străinătate.

„În prezent, avem 54 de clienţi activi, ponderea celor din străinătate în cifra de afaceri fiind de peste 80%. Remarcăm însă o creştere a cifrei de afaceri a clienţilor din ţara noastră comparativ cu anul tre­cut“, a declarat pentru ZF Sorin Cos­mescu, CEO şi ac­ţionar în cadrul  EXE Software alături de Gabriel Cosmescu şi Răzvan Udrea. Compania, înfiin­ţată în 2001 la Bu­cureşti, furnizează servicii de dezvoltare software la co­mandă, servicii de consultanţă şi oferă şi suport tehnic în regim de outsourcing. Totodată, EXE Software dezvoltă şi propriile produse software precum aplicaţii pentru departamentele de vânzări şi resurse umane din companii.