EXE Software, companie specializată în dezvoltarea, implementarea și integrarea de soluții software, anunță începutul colaborării cu ING Bank România.

Soluția esInsights, implementată de EXE Software pentru ING Bank România, este o aplicație de tip ERP ce ajută la îmbunătățirea relației cu clienții, oferind o gamă largă de informații, necesară îmbunătățirii produselor și serviciilor companiei.

Cu ajutorul esInsights, utilizatorii pot crea, rapid și ușor, chestionare complexe și ajustabile, ce pot fi trimise către anumite grupuri de clienți, pentru a afla nivelul de satisfacție al acestora. Procesul de selectare și invitare a anumitor contacte să participe la chestionare de acest tip este unul foarte simplu, constând în trimiterea unui e-mail personalizat.  De asemenea, feedbackul primit poate fi vizualizat și analizat prin intermediul unor opțiuni de raportare. Se pot configura grafice și diagrame, pentru a crea rapoarte cât mai relevante, care să faciliteze extragerea unor concluzii pertinente și să ajute la alcătuirea unui plan concret.

Avantajul folosirii unei asemena aplicații este destul de evident și poate fi descris foarte simplu: acest soft îmbunătățește produsele și serviciile oferite, ajută la creșterea vânzărilor, îmbunătățește imaginea companiei, oferă standarde mai înalte de securitate, precum și accesul la rapoarte și statistici customizabile.

Soluția esIngishts a fost implementată pentru ING Bank România anul trecut în decembrie, iar implementarea a fost urmată de sesiuni de training și consultanță.