Servicii

Business Intelligence development

Soluții pentru analiza și raportarea datelor, pentru decizii de business informate.

Clienți

Toată aprecierea pentru efortul excepțional pe care l-a făcut echipa în a ne ajuta să construim dashboard-ul Power BI. Au fost mereu dispuși să ne ajute, atenți la detalii și implicați 100% în toate activitățile. Experiența tehnică și abordarea profesionistă a sarcinilor au facilitat finalizarea proiectului fară nicio dificultate.

Tsevelev Pavel

IT Service Delivery la JTI

Obține propriul instrument BI și profită la maximum de date!

  • Soluții Power BI&TM1, ce pot fi folosite la nivel general de companie, dar și la nivel de departament, echipă sau individ;
  • Integrare cu soluții de tip ERP (inclusive SAP), CRM, SFA, platforme colaborative sau de task management și multe altele;
  • Dashboard-uri, rapoarte, reprezentări grafice și predicții, începând de la nivel macro și până la nivel de detaliu.
Funcții și beneficii

Crește-ți afacerea folosind BI

Fă diferența cu o soluție personalizată.

Audit&consultanță

Consultanți cu experiență te vor ajuta să definești problemele întâmpinate în procesul de gestionare a datelor, apoi le vor transforma în soluții, care să răspundă exact nevoilor tale.

Explorarea și vizualizarea datelor

Exploatează la maximum toate informațiile deținute de companie cu ajutorul reprezentărilor grafice, pe care le poți personaliza după nevoi.

Analiză predictivă

Previzionări precise cu privire la trenduri și evenimente, datorită algoritmilor de inteligență artificială, care analizează date și informații actuale și istorice.

Mobile BI

Pentru a maximiza performanța, a susține operațiunile eficiente și a îmbunătăți procesul decizional, poți accesa soluțiile BI de pe orice dispozitiv.

Stocare în Cloud

Datele companiei tale devin mai accesibile ca niciodată, de pe orice dispozitiv!
În plus, poți controla mai ușor costurile de infrastructură ale soluției tale.

Soluții self-service

Configurare soluțiilor BI poate fi făcută de către utilizator, fără implicarea departamantelor interne de IT, deoarece oferim training specializat și o interfață prietenoasă.

Echipe cu experiență mulți-disciplinară

Analiști de business, arhitecți, ingineri de sistem, experți în baze de date, integratori și programatori vor lucra împreună cu echipa ta.

Tehnologii

Tehnologii inovative

Descoperă tehnologiile de ultimă generație și folosește la maximum potențialul de dezvoltare software cu ajutorul gamei noastre complete de soluții și servicii.

Data LakeData FactoryData VisualizationMachine LearningMicrosoft SQL ServerPower BIAzure Infrastructure, Resources & ServicesMicrosoft Integration ServicesMicrosoft Reporting ServicesMicrosoft Analysis ServicesIBM Cognos TM1IBM Planning Analytics, CaféCognos BICognos AnalyticsIBM Framework ManagerIBM Cognos Administration
Experiență

Găsește soluția perfectă

Specialiștii noștri au experiență dovedită în implementarea de soluții BI în numeroase domenii.

15+

Ani de experiență în BI

200+

Proiecte implementate

15+

Țări de pe cinci continente

2000+

Utilizatori ai soluțiilor noastre BI

AdvertisingMarketingIT servicesAccounting and Inventory ManagementHealth and PharmaceuticalsSocial MediaFinancial planning and analysisOperational planning and analysisWholesale and DistributionRetail and merchandisingLogistics (Transportation and storage)