Scurtă descriere a serviciului

EXE Software oferă servicii complete pentru implementarea de soluții de Business Intelligence (BI), de la consultanță strategică pentru managementul datelor, până la dezvoltare, integrarea cu alte sisteme, evaluarea performanței actuale și predicții pe termen mediu și lung pentru afacerea ta.

Construim soluții cu ajutorul tehnologiilor Microsoft și IBM și te ajutăm să le folosești în mod optim pentru o dezvoltare sustenabilă a afacerii tale.

Pentru modele de predicții și recunoaștere automată, integrăm în soluțiile noastre algoritmi de inteligență artificială (AI) puși la dispoziție de Microsoft prin serviciile de Machine Learning, Computer Vision și Data Visualization. De asemenea, oferim posibilitatea de a realiza scenarii de tip What-If, cu ajutorul tehnologiei IBM Cognos TM1.


Mod de lucru

Analizăm cu atenție modelul tău de business, soluțiile, aplicațiile și platformele utilizate în managementul activităților, precum și datele disponibile, apoi venim cu propuneri de corelare, integrare, transformare și îmbogățire a acestor date. În final, construim o platformă prin care să poți controla și previziona afacerea simplu și de oriunde, prin dashboarduri, analize, rapoarte, grafice și predicții, pornind de la nivel macro și ajungând până la cel mai mic detaliu.

Analiști de business, arhitecți, ingineri de sistem, experți în baze de date, integratori și programatori vor lucra împreună cu echipa ta pentru a iți oferi cea mai bună soluție de Business Intelligence, atât pentru managementul financiar, cât și pentru cel operațional, la nivel general, de companie, dar și la nivel de department, echipă de lucru sau individ.

Analiză
procese de business
Evaluare aplicații
și surse de date
Dezvoltare soluție
Transformarea datelor
Dezvoltare aplicație
Analiza datelor
Testare
Implementare

Tehnologii

 • Data Lake
 • Data Factory
 • Data Visualization
 • Machine Learning
 • Azure Infrastructure, Resources & Services
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft Integration Services
 • Microsoft Reporting Services
 • Microsoft Analysis Services
 • IBM Cognos TM1, IBM Planning Analytics, Café
 • Cognos BI, Cognos Analytics
 • IBM Framework Manager, IBM Cognos Administration

Expertiză

Domeniile în care avem experiență dovedită de implementare de soluții Business Intelligence sunt următoarele:

 • Planificare și analiză financiară
 • Planificare și analiză operațională
 • Vânzări en-gros și distribuție
 • Vânzări cu amănuntul (retail)
 • Logistică (transport și depozitare)
 • Servicii de publicitate
 • Servicii de marketing
 • Servicii IT
 • Servicii de contabilitate
 • Sănătate și farma
 • Social Media
Proiect Power BI

Metodologii

Agile

Waterfall

Monitorizarea vânzărilor cu ajutorul Microsoft Power BI

EXE Software folosește tehnologia Power BI pentru a oferi clienților posibilitatea de a gestiona și accesa informații complexe.
În acest video, arătăm cum a fost construit un raport amplu, pe baza datelor din vânzări ale unei companii de înghețată, obținute timp de doi ani.

De ce noi?

Suntem deschiși la colaborări cu afaceri din orice industrie, începând de la start-up-uri până la companii multinaționale.

Avem mai bine de 15 ani experiență în implementarea de soluții de tip Business Intelligence, pentru afaceri de toate dimensiunile, volume mari și foarte mari de date, expertiză în intregrarea de platforme cunoscute în piață de tip ERP (inclusiv SAP), CRM, SFA, Collaboration Platforms, Task Management Platforms, etc. De asemenea, avem departament intern de cercetare și dezvoltare și programe interne de învățare continuă, pentru adoptarea rapidă a ultimelor tehnologii, precum cele în Cloud sau de Inteligență Artificială.

Dedicăm tuturor clienților și partenerilor noștri același nivel de atenție și de calitate, indiferent de proiectul pe care îl avem în desfășurare.

Cum poți obține o estimare? Spune-ne:

 • Care este industria din care face parte afacerea ta?
 • Care sunt principalele aplicații/platforme prin care iți gestionezi afacerea?
 • Ce iți dorești să îmbunătățești?
 • Ce preferințe ai în ceea ce privește tehnologia?
 • Care este termenul limită?

Transmite-ne aceste informații și unul din consultanții noștri va lua legătura cu tine pentru a te ajuta să decizi ce soluție s-ar potrivi mai bine afacerii tale.

Contacteaza-ne

Beneficii
BI audit și consultanță

Consultanți cu experiență în Business Intelligence te vor ajuta să definești problemele pe care compania ta le întâmpină în procesul de gestionare a datelor, apoi le vor transforma în soluții care să răspundă exact nevoilor tale.

Explorarea și vizualizarea datelor

Exploatează la maxim toate informațiile deținute de companie, prin intermediul celor mai potrivite dashboard-uri, rapoarte și reprezentări grafice. Ai posibilitatea de a-ți analiza datele începând de la nivel macro și până la nivel de detaliu, de a alege din numeroase opțiuni și de a-ți personaliza propriile rapoarte.

Analiză predictivă

Soluția BI analizează date și informații actuale și istorice și, pe baza algoritmilor de inteligență artificială, îți poate oferi previzionări precise cu privire la trenduri și evenimente ale afacerii tale.

Mobile BI

Soluțiile de BI dezvoltate de EXE Software pot fi accesate folosind dispozitive mobile, pentru a maximiza performanța, a susține operațiunile eficiente și a îmbunătăți procesul decizional.

Cloud BI

Cu ajutorul aplicațiilor de Business Intelligence ce stochează informațiile în Cloud, datele companiei tale devin mai accesibile ca niciodată, din orice locație și de pe orice tip de dispozitiv. În plus, poți controla mai ușor costurile de infrastructură ale soluției tale.

Self-service BI

EXE Software construiește soluții de BI a căror configurare poate fi făcută de către utilizator, fără implicarea departamantelor interne de IT. Pe lângă interfața prietenoasă, oferim training specializat pentru că tu să poți folosi soluția cu ușurință.


Whitepaper

Practici și sfaturi eficiente

Descarcă și citește ghiduri complexe, care te vor ajuta să fii la curent cu ultimele tendințe din tehnologii precum BI, dezvoltare de software la comandă și alte subiecte din IT. Află cum diverse soluții software pot contribui la creșterea afacerii tale.

Mai mult

Blog

Fragmente din lumea tehnologiei

Citește cele mai noi știri din lumea IT și află despre practici de succes. Descoperă ce se ascunde în spatele celor mai noi tehnologii, care sunt cele mai populare tendințe în diverse industrii și cum poți implementa soluții inovative pentru afacerea ta.

Mai mult

Studii de caz

Ei au încredere în noi!

Companii similare cu cea pe care o reprezinți folosesc produsele și serviciile noastre! Află detalii despre proiectele pe care le desfășurăm împreună cu clienți locali sau internaționali, citește poveștile lor de succes și descoperă cum colaborarea cu EXE Software îți poate rezolva problemele de business.

Mai mult

Câțiva clienți care folosesc serviciile noastre

Pentru noi, “We are în this together” este mai mult decât un simplu motto – este modul în care ne desfășurăm activitatea. Suntem alături de clienții noștri pană la finalul proiectului, ghidându-i în fiecare etapă pentru a obține cele mai potrivite soluții software.

JTI

Unul din numeroasele proiecte desfășurate împreună cu JTI constă în extragerea datelor din soluția SFA folosită de către companie, procesarea acestora și transformarea lor în rapoarte customizate.

logo loreal

L'Oreal

Soluția de BI folosită de L'Oréal are rolul de a maximiza informațiile generate din operațiunile de vânzare ale companiei.

Delta Studio

Sistemul ERP custom dezvoltat de EXE Software îmbunătățește operațiunile de gestiune a stocurilor, pentru a ușura procesele de facturare, achiziție, distribuție și vânzări.

Publicis Groupe

Publicis Groupe

Publicis Group este lider de piață în domeniul marketing-ului, al comunicării și al transformării afacerilor, deținând unele dintre cele mai puternice brand-uri din industria creativă.