Servicii

Consultanță IT

Află care e soluția optimă pentru afacerea ta, de la consultanți cu experiență vastă în dezvoltarea de enterprise software.

Clienți

DDM Holding

Departamentul de IT al DDM a fost foarte mulțumit de colaborare! Echipa EXE a dat dovadă de profesionalism încă de la început, proiectul a fost încheiat în termenul stabilit, iar detaliile au fost ajustate imediat în etapa UAT a proiectului. Am făcut câteva modificări ale aplicației față de versiunea inițială, aceasta integrandu-se perfect în contextul IT al companiei noastre.

Servicii de consultanță în fiecare etapă a proiectului tău

  • Folosește sfatul unor profesioniști cu experiență vastă în industrii și zone de business diverse;
  • Îmbunătățește procesele de business pentru a maximiza impactul soluțiilor enterprise;
  • Asigură profitabilitatea proiectului de dezvoltare, prin transfer de competențe.
Funcții și beneficii

Consultanți IT cu experiență

Consultanți cu experiență te vor ajuta să alegi soluția optimă pentru afacerea ta.

Expertiză amplă

Află care sunt cele mai eficiente instrumente pentru compania ta, de la consultanți cu abilități și experiență în cele mai noi tehnologii.

Procese îmbunătățite

Descoperă o perspectivă nouă asupra mediului tehnologic al companiei prin analiza sistemelor, identificarea problemelor și soluționarea lor.

Costuri reduse

Vei obține, încă de la început, o estimare cu privire la costuri, iar un consultant cu experiență poate susține finalizarea proiectului folosind resurse limitate.

Transfer de competențe

Consolideza-ți echipa de IT cu ajutorul unui consultant experimentat, care ține lucrurile sub control, în fiecare etapă de dezvoltare a proiectului.

Productivitate crescută

Echipa de dezvoltare se va putea concentra asupra părții tehnice, lăsând în sarcina consultantului adaptarea proceselor la realitatea afacerii tale.

Servicii de consultanță

Gata să te ajutăm

O echipă de oameni competenți este gata să te ajute și să te ghideze pe tot parcursul procesului.

Management de ProiectAnaliză de BusinessArhitectură de SistemDevOpsSecuritate ITManagement al echipei de Dezvoltare Software
Experiență

Suntem pregătiți

Echipa noastră este formată din profesioniști cu ani de experiență în analiză de business și consultanță, ce au colaborat cu zeci de companii din diverse industrii și zone de business.

5 – 15

Ani de experiență în consultanță pe proiecte de dezvoltare a soluțiilor de tip enterprise

Zeci

De colaborări în proiecte de consultanță și nu numai, cu afaceri din diverse industrii de activitate.

Distributie & RetailFinanciarServicii On-linePlatforme de Business On-lineTransporturiCustomer careFluxuri de lucru și Management InternManagement de Documente