Scurtă descriere a serviciului

EXE Software oferă servicii complete de dezvoltare de software, Web, Mobile sau BI, care răspund întocmai nevoilor afacerii tale. Aplicațiile te vor ajuta să gestionezi procesele interne și să asiguri colaborarea între echipele din front și back office.


Mod de lucru

EXE este alaturi de tine în fiecare etapă a proiectului, de la ideea inițială, până la momentul când aplicația este în producție și chiar și după momentul implementării, prin suport și mentenanță (la cerere). Echipele de proiect sunt formate din persoane cu experiență și competențe diverse, astfel încât să poată face față tuturor etapelor de dezvoltare.

Dedicăm tot timpul necesar înțelegerii nevoilor clienților noștri, și ne străduim să venim în întâmpinarea lor cu soluția cea mai potrivită pentru afacerea lor. După începerea proiectului, un project manager va supraveghea întregul proces, pentru a asigura o dezvoltare corectă și livrarea unei soluții calitative. Echipa de dezvoltatori construiește aplicația conform specificațiilor tehnice, folosind cele mai noi tehnologii. Fiecare soluție are o interfață construită ținând cont de ultimele tendințe UI/UX, iar echipa de testare se asigură că software-ul care ajunge în producție funcționează fără eroare.

Analiză
Arhitectură
Project Management
Dezvoltare
Ui/UX
Testare
Deployment

Tehnologii

Specialiștii EXE Software au experiență în dezvoltarea de soluții Web, Mobile și BI, folosind tehnologii precum:

Expertiza

Web, Mobile și Business Intelligence
 • ERP (Enterprise Resource Planning)
 • Integrarea aplicațiilor de tip enterprise (SAP, SAP Business One și altele)
 • Colectare date din teren
 • Procesarea comenzilor
 • Contabilitate
 • Managementul stocurilor
 • Managementul fluxurilor de lucru
 • Managementul relației cu clienții
 • Managementul resurselor umane
 • Platforme colaborative (video și text)
 • Managementul documentelor
 • Managementul sarcinilor de lucru
 • Managementul cheltuielilor de călătorie
 • Analiza datelor, predictie și raportare

Metodologii

Agile

Waterfall

Dev Ops

De ce noi?

Ne străduim să oferim tuturor clienților și partenerilor noștri același nivel de atenție, dedicare și calitate, indiferent de proiectul pe care îl avem în desfășurare.

Atâta timp cât colaborarea are la bază inovație și tehnologie, echipa noastră se implică în aceeași măsură într-un proiect pilot sau într-unul complex, pentru companii din orice industrie.

Suntem deschiși la colaborări cu afaceri din orice industrie, începând de la start-up-uri până la companii multinaționale.

Cum poți obține o estimare? Spune-ne:

 • Care sunt nevoile afacerii tale?
 • Ce preferințe ai în ceea ce privește tehnologia?
 • Care este termenul limită?

Transmite-ne aceste informații și unul din consultanții noștri va lua legătura cu tine pentru a te ajuta să decizi ce soluție s-ar potrivi mai bine afacerii tale.

Contacteaza-ne

Beneficii
Costuri de dezvoltare reduse

Datorita expertizei si experientei noastre, putem livra solutii performante chiar si in conditii de resurse limitate, atata timp cat acestea asigura calitatea, astfel compania ta va inregistra reduceri semnificative de costuri.

Rezultate concrete, rapid

EXE Software isi foloseste experienta si cunostintele pentru a asigura implementare rapida si livrare eficienta a solutiilor software dezvoltate, iar tu vei incepe sa vezi rezultate in cel mai scurt timp.

Proces de dezvoltare transparent

Colaborarea cu EXE Software inseamna ca vei avea o imagine de ansamblu asupra proiectului in desfasurare, in fiecare etapa a sa. Acest lucru este posibil datorita planificarii transparente si raportarii constante.

Web si Mobile

Gandim aplicatiile dintr-o perspectiva complexa, ce permite utilizatorilor sa aiba aceeasi experienta in momentul cand utilizeaza produsul, indiferent de dispozitiv. Pentru noi, este important ca cei care folosesc solutiile sa nu aiba limitari legate de dispozitive sau medii.


Whitepaper

Practici și sfaturi eficiente

Descarcă și citește ghiduri complexe, care te vor ajuta să fii la curent cu ultimele tendințe din tehnologii precum BI, dezvoltare de software la comandă și alte subiecte din IT. Află cum diverse soluții software pot contribui la creșterea afacerii tale.

Mai mult

Blog

Fragmente din lumea tehnologiei

Citește cele mai noi știri din lumea IT și află despre practici de succes. Descoperă ce se ascunde în spatele celor mai noi tehnologii, care sunt cele mai populare tendințe în diverse industrii și cum poți implementa soluții inovative pentru afacerea ta.

Mai mult

Studii de caz

Ei au încredere în noi!

Companii similare cu cea pe care o reprezinți folosesc produsele și serviciile noastre! Află detalii despre proiectele pe care le desfășurăm împreună cu clienți locali sau internaționali, citește poveștile lor de succes și descoperă cum colaborarea cu EXE Software îți poate rezolva problemele de business.

Mai mult

Câțiva clienți care folosesc serviciile noastre

Pentru noi, “We are în this together” este mai mult decât un simplu motto – este modul în care ne desfășurăm activitatea. Suntem alături de clienții noștri pană la finalul proiectului, ghidându-i în fiecare etapă pentru a obține cele mai potrivite soluții software.

JTI

Compania folosește un sistem creat pentru a gestiona procesele de „supply leaf”, ce reprezintă una din activitățile acesteia de bază.

ING

EXE Software oferă consultanță pentru compania ING, astfel încât aceasta să identifice care sunt problemele ce trebuie adresate printr-o soluție software customizata.

logo loreal

L'Oreal

Echipa EXE este responsabilă de integrarea cu SAP a unei soluții in-house, oferind totodată și suport tehnic pentru echipa SAP și gestionând procesul de migrare a datelor.

Delta

Sistemul ERP custom dezvoltat de EXE Software îmbunătățește operațiunile de gestiune a stocurilor, pentru a ușura procesele de facturare, achiziție, distribuție și vânzări.