Scurtă descriere a serviciului

EXE Software oferă servicii de consultanță pentru a ajută companii precum cea pe care o reprezinți să ia cele mai informate decizii cu privire la zonă de IT. Suntem alături de ține pentru analiză de business, analiză aplicațiilor software, arhitectură tehnică și a bazelor de date și project management.


Beneficii
Cerințe bine definite

Consultanți cu experiență te vor ajuta să definești în mod clar specificațiile aplicației și să creezi un caiet de sarcini care va deveni elementul central în procesul de dezvoltare de software.

Viziune de ansamblu asupra afacerii

O echipă formată din analiști de business, project manageri și arhitecți cu experiență vor livra un plan complex al proiectului, precum și detaliile legate de ROI.

Începe cu dreptul

Ai începe să construiești o casă fără să ai în echipă un arhitect? Atunci de ce ai începe un proiect de IT fără consultanță specializată?

Ține pasul cu industria

Vei avea o perspectivă completă asupra proceselor și soluțiilor interne și asupra modului în care acestea funcționează, astfel încât să ții pasul cu o piață în continuă schimbare.

Zone de expertiză:

 • Business Intelligence
 • Data management
 • Data warehousing
 • Portale de clienți
 • Aplicații mobile
 • Soluții în Cloud
 • Sisteme de gestionare a fluxului de lucru
 • Sales Force Automation
 • Medii colaborative
 • Arhitectură de sisteme
 • Project management

Whitepaper

Practici și sfaturi eficiente

Descarcă și citește ghiduri complexe, care te vor ajuta să fii la curent cu ultimele tendințe din tehnologii precum BI, dezvoltare de software la comandă și alte subiecte din IT. Află cum diverse soluții software pot contribui la creșterea afacerii tale.

Mai mult

Blog

Fragmente din lumea tehnologiei

Citește cele mai noi știri din lumea IT și află despre practici de succes. Descoperă ce se ascunde în spatele celor mai noi tehnologii, care sunt cele mai populare tendințe în diverse industrii și cum poți implementa soluții inovative pentru afacerea ta.

Mai mult

Studii de caz

Ei au încredere în noi!

Companii similare cu cea pe care o reprezinți folosesc produsele și serviciile noastre! Află detalii despre proiectele pe care le desfășurăm împreună cu clienți locali sau internaționali, citește poveștile lor de succes și descoperă cum colaborarea cu EXE Software îți poate rezolva problemele de business.

Mai mult

Câțiva clienți care folosesc serviciile noastre

Pentru noi, “We are în this together” este mai mult decât un simplu motto – este modul în care ne desfășurăm activitatea. Suntem alături de clienții noștri pană la finalul proiectului, ghidându-i în fiecare etapă pentru a obține cele mai potrivite soluții software.

Delta Design

EXE Software a dezvoltat pentru Delta Studio o soluție de tip ERP, destinată îmbunătățirii operațiunilor de vânzări și ușurării procesului de gestionare a stocurilor.

Samsung

Samsung

Prin analiză de business și consultanță, EXE a identificat nevoile pe care compania le avea, reușind să le rezolve prin intermediul unui proiect personalizat de dezvoltare.

ING

EXE Software oferă consultanță pentru compania ING, astfel încât aceasta să identifice care sunt problemele ce trebuie adresate printr-o soluție software customizata.