Servicii

Servicii de outsourcing

Completează-ți echipele cu specialiștii de care ai nevoie, pentru succesul proiectului tău.

Clienți

O echipă dedicată a EXE Software asigură suport pentru aplicații folosite de JTI în zone de business precum finanțe, producție și multe altele. Serviciile noastre acoperă suport pentru filialele JTI din întreaga lume.

JTI

Sistemul ERP dezvoltat de EXE Software îmbunătățește operațiunile de stock management și eficientizează procesele de distribuție, achiziție și vânzare.

Delta Studio

Cele mai înalte standarde de calitate în serviciile IT!

  • Obții acces la resurse tehnice care sunt ușor de integrat cu echipele din compania ta;
  • Colaborează cu profesioniști ale căror cunoștințe pot acoperi toate etapele unui proiect de dezvoltare;
  • Bazează-te pe specialiști care pot ține pasul cu planurile tale de creștere și proiectele scalabile.
Funcții și beneficii

Adaugă valoare echipelor interne, prin specialiști IT cu expriență vastă

Lasă totul în grija noastră și bucură-te de rezultate.

Nearshoring

Externalizează responsabilitățile dezvoltăarii unei soluții software unei echipe de profesioniști dintr-o țară apropiată, pentru o calitate înaltă a rezultatelor și pentru ca diferențele în ceea ce privește modul de lucru, cultură, limbă și capacitatea profesională să fie minime.

Rezolvă problema resurselor fluctuante

În timpul proiectelor transformaționale, o problemă comună este aceea a resurselor fluctuante. Astfel, e posibil să ai nevoie de cunoștințe suplimentare pe alocuri, iar EXE Software te va ajuta să depășești cu bine aceste momente dificile.

Concentrează-te pe activitățile cu adevărat importante

Te poți concentra exclusiv pe dezvoltarea strategiilor de business, în timp ce EXE Software preia sarcinile tehnice, fie că e vorba de dezvoltare, suport sau mentenanță.

Cunoștințe suplimentare

EXE Software are experiență în numeroase proiecte bazate pe tehnologii Microsoft, deci poate deveni partenerul de încredere, de care ai nevoie pentru a completa cunoștințele echipelor tale.

Echipe flexibile

Numărul de membri din echipă poate scădea sau crește, în funcție de nevoile tale de business, oferindu-ți astfel control asupra costurilor și rezultatelor implicate în proiect și, de asemenea, o flexibilitate utilă.

Tehnologii

Tehnologii actuale

Bucură-te de tehnologii de ultimă generație și folosește din plin potențialul de dezvoltare software prin gama noastră completă de soluții și servicii.

Microsoft SQL ServerMicrosoft SQL Server Integration ServicesMicrosoft SQL Server Analysis ServicesMicrosoft SQL Server Reporting Services.NET Framework.NET CoreMicrosoft AzureServerlessREST & GraphQLPWAVueJSXamarinReactReact NativeBlazorHTML5 & CSS3PostgreSQLCosmosDBIBM CognosPower BI
Certificări

De încredere

De-a lungul timpului, am obținut certificări ce atestă calitatea serviciilor noastre.

Experiență

Poți conta pe noi

Vei lucra cu echipe specializate în utilizarea metodologiilor Agile și Waterfall, în proiecte bazate pe tehnologii Microsoft, IBM și mobile, cu experiență dobândită în diverse domenii de afaceri.

15+

Ani de experiență în outsourcing services

50+

Proiecte implementate

15+

Țări de pe cinci continente

20+

Specialiști cu background complex

Platforme colaborative (video și text)Managementul fluxului de lucruMaster Data ManagementManagementul resurselor umaneEnterprise resource planning (ERP)Procesarea comenzilorContabilitateManagementul inventaruluiManagementul relației cu cliențiiColectare date din terenManagementul documentelorIntegrarea aplicațiilor de tip enterprise (SAP, SAP Business One și altele)Managementul sarcinilor de lucruManagementul cheltuielilor de călătorieAnaliza datelor și raportare