Scurtă descriere a serviciului

EXE Software pune la dispoziție resurse tehnice ușor integrabile cu echipele din compania ta, ce pot prelua diverse responsabilități în zone de suport sau chiar dezvoltare. Metodologiile utilizate de echipele nostre sunt Agile sau Waterfall, pentru proiecte în medii ce folosesc tehnologii Microsoft, IBM sau mobile.


Beneficii
Nearshoring

Externalizează responsabilitățile dezvoltarii unei soluții software unei echipe de profesioniști dintr-o țară apropiată, pentru o calitate înaltă a rezultatelor și pentru ca diferențele în ceea ce privește modul de lucru, cultură, limbă și capacitatea profesională să fie minime.

Concentrează-te pe activitățile cu adevarat importante

Te poți concentra exclusiv pe dezvoltarea strategiilor de business, în timp ce EXE Software preia sarcinile tehnice, fie că e vorba de dezvoltare, suport sau mentenanță.

Rezolvă problema resurselor fluctuante

În timpul proiectelor transformaționale, o problemă comună este aceea a resurselor fluctuante. Astfel, e posibil să ai nevoie de resurse și chiar cunoștințe suplimantare în anumite zone de focus, iar EXE Software te va ajută să depășești cu bine aceste momente dificile.

Cunoștințe suplimentare

EXE Software are experiență în numeroase proiecte bazate pe tehnologii Microsoft, deci poate deveni partenerul de încredere de care ai nevoie pentru a completa cunoștințele echipelor tale.

Echipe flexibile

Numărul de membri din echipă poate scădea sau crește, în funcție de nevoile tale de business, oferindu-ți astfel control asupra costurilor și rezultatelor livrate.

Investiție redusă pentru training

EXE Software are deja echipe cu experiență și cunoștințe în diverse tehnologii și zone de business, iar acest lucru te va ajuta să reduci costurile unui training de specialitate.

Certificări

Expertiză

  • Retail și distribuție
  • Transport
  • Servicii financiare
  • Advertising

Metodologii

Agile

Waterfall

Dev Ops

Whitepaper

Practici și sfaturi eficiente

Descarcă și citește ghiduri complexe, care te vor ajuta să fii la curent cu ultimele tendințe din tehnologii precum BI, dezvoltare de software la comandă și alte subiecte din IT. Află cum diverse soluții software pot contribui la creșterea afacerii tale.

Mai mult

Blog

Fragmente din lumea tehnologiei

Citește cele mai noi știri din lumea IT și află despre practici de succes. Descoperă ce se ascunde în spatele celor mai noi tehnologii, care sunt cele mai populare tendințe în diverse industrii și cum poți implementa soluții inovative pentru afacerea ta.

Mai mult

Studii de caz

Ei au încredere în noi!

Companii similare cu cea pe care o reprezinți folosesc produsele și serviciile noastre! Află detalii despre proiectele pe care le desfășurăm împreună cu clienți locali sau internaționali, citește poveștile lor de succes și descoperă cum colaborarea cu EXE Software îți poate rezolva problemele de business.

Mai mult

Câțiva clienți care folosesc serviciile noastre

Pentru noi, “We are în this together” este mai mult decât un simplu motto – este modul în care ne desfășurăm activitatea. Suntem alături de clienții noștri pană la finalul proiectului, ghidându-i în fiecare etapă pentru a obține cele mai potrivite soluții software.

JTI

O echipă dedicată a EXE Software asigură suport pentru aplicații folosite de JTI în zone de business precum finanțe, producție și multe altele. Serviciile noastre acoperă suport pentru filialele JTI din întreaga lume.

Diangi

O echipă de profesioniști lucrează pentru a asigura un flux de lucru eficient între Diangi și clienții companiei, în activitățile de zi cu zi.

Delta

Sistemul ERP dezvoltat de EXE Software îmbunătățește operațiunile de stock management și eficientizează procesele de distribuție, achiziție și vânzare.