Servicii

Automatizarea proceselor Robotic

Automatizează procesele zilnice ale companiei tale, transferând sarcinile obișnuite de la angajați la roboți software.

Clienți
JTI

O echipă dedicată a EXE Software asigură suport pentru aplicații folosite de JTI în zone de business precum finanțe, producție și multe altele. Serviciile noastre acoperă suport pentru filialele JTI din întreaga lume.

Delta Studio

Sistemul ERP dezvoltat de EXE Software îmbunătățește operațiunile de stock management și eficientizează procesele de distribuție, achiziție și vânzare.

Folosește soluțiile noastre pentru a crește

  • Stimulează-ți productivitatea la nivel general și îmbunătățește-ți eficiența pentru a genera costuri mai mici;
  • Atinge-ți obiectivele cu precizie și îmbunătățește-ți securitatea datelor;
  • Profită de oportunitățile de extindere și asigură o experiență mai bună pentru clienți.
Funcții și beneficii

Avantajele automatizării robotice a proceselor

Automatizează rapid sarcinile repetitive, sporind eficiența, minimizând erorile și eliberând oamenii de task-uri suplimentare.

Reducerea costurilor

Micșorează volumul de muncă al echipelor, astfel încât personalul poate fi realocat pentru alte activități prioritare, care nu necesită intervenția umană. Astfel, se produce transformarea digitală și se asigură un randament mai mare.

Îmbunătățirea moralului angajaților

Prin eliberarea oamenilor de volumul de muncă repetitiv, aceștia se pot concentra pe alte lucruri, devenind mai eficienți, cu efecte pozitive și în gradul de mulțumire al angajaților.

O mai bună precizie și conformitate

Deoarece poți programa roboții RPA să urmeze fluxuri de lucru și reguli specifice, poți reduce erorile umane, în special în ceea ce privește activitățile care necesită precizie, facilitând monitorizarea progresului și rezolvarea mai rapidă a problemelor.

Sistemele existente rămân active

Software-ul de automatizare a proceselor folosind roboții nu provoacă nicio întrerupere a sistemelor de bază, deoarece roboții lucrează cu interfata aplicațiilor existente. Astfel, poți implementa roboți în situațiile în care nu ai acces la partea de programare a aplicațiilor sau resursele necesare pentru a dezvolta integrări complexe.

Satisfacție mai mare a clienților

Deoarece roboții pot lucra non-stop, pot reduce timpii de așteptare pentru clienți, ceea ce duce la rate mai mari de satisfacție a acestora.

Tehnologii

Tehnologii inovatoare de dezvoltare

Descoperă puterea tehnologiilor de ultimă oră și dezvoltă-ți potențialul de dezvoltare software cu gama noastră de soluții și servicii inovatoare.

UiPath StudioOrchestratorAutomatizări cu integrare cu diferite servere de EmailAutomatizări SAPIntegrare cu Office (Excel/lucru cu DataTables, Word)Automatizări cu fișiere PDF
Experiență

Crearea de experiențe digitale memorabile

Compania noastră are experiență vastă în crearea de software inovativ, ce ajută la creșterea afacerilor din întreaga lume. Echipa este specializată în livrarea soluțiilor de data management web, mobile sau BI, bazate pe tehnologii Microsoft sau IBM, în Cloud sau on-premises.

20+

De ani de experiență în software development

200+

Proiecte custom de dezvoltare

190

Implementări pentru companii din întreaga lume

4000+

Utilizatori ai soluțiilor noastre personalizate