Servicii

Suport & Mentenanță

Servicii profesionale, pentru ca software-ul folosit în compania ta să fie disponibil fără întreruperi și să funcționeze întotdeauna la cele mai înalte standarde.

Clienți

Echipa EXE este responsabilă de integrarea cu SAP a unei soluții in-house, oferind totodată și suport tehnic pentru echipa SAP și gestionând procesul de migrare a datelor.

L’Oreal

O echipă dedicată a EXE Software asigură suport pentru aplicații folosite de JTI în zone de business precum finanțe, producție și multe altele. Serviciile noastre acoperă suport pentru filialele JTI din întreaga lume.

JTI

Profită la maximum de soluțiile tehnice, folosind servicii profesionale de asistență și întreținere

  • Păstrează software-ul funcțional, prin servicii de suport tehnic constant;
  • Actualizează sau rescrie soluțiile vechi cu tehnologii de ultimă generație;
  • Modifică funcționalitățile pentru a răspunde constant nevoilor de business.
Funcții și beneficii

Lasă-ți toate problemele IT în mâinile specialiștilor

Suntem aici și suntem gata să te ajutăm.

Suport după implementare

Odată ce partea tehnică este finalizată și proiectul a fost implementat, te asigurăm că soluția va rămâne funcțională, securizată și de actualitate, datorită serviciilor de calitate oferite de echipa noastră de suport, ori de câte ori ai nevoie.

Suport constant pentru aplicațiile funcționale

Chiar dacă în compania ta deja este folosită o aplicație care nu a fost dezvoltată de EXE Software, poți conta pe noi pentru a elimina eventuale probleme tehnice și a o menține 100% funcțională.

Îmbunătățiri constante

La cerere, echipa EXE poate modifica o soluție software, astfel încât să introducă noi funcționalități sau specificații tehnice, iar aplicația să redevină de actualitate.

Îmbunătățiri tehnice

Dacă aplicația pe care o folosești nu mai răspunde problemelor de business pe care le rezolva, inițial, echipa de support poate restructura și chiar rescrie cod, pentru a optimiza soluția software.

Acces la baza de cunoștințe

Afacerea ta poate are nevoie de soluții imediate pentru nevoi stringente? Specialiștii noștri își vor folosi cunoștințele și expertiza pentru a găsi un răspuns adecvat, în timp util.

Tehnologii

Tehnologii updatate

Folosește tehnologii de ultimă generație și bucură-te din plin de potențialul de dezvoltare software prin gama noastră completă de soluții și servicii.

.NET MVCEntity FrameworkASP NETASP NET COREMicrosoft AzureHTML5CSS3Vue JSReact NativeC++Power BIVisual StudioXamarinShare PointMicrosoft SQL ServerMicrosoft SQL Server Integration ServicesMicrosoft SQL Server Analysis ServicesMicrosoft SQL Server Reporting Services
Experiență

Echipa potrivită

Echipa noastră are cunoștințe aprofundate și folosește un set bine definit de proceduri și instrumente de management, pentru a oferi support personalizat, constant și calitativ pentru soluții software din diverse industrii și domenii de afaceri.

20+

Ani de experiență în support tehnic

50+

Proiecte implementate

15+

Țări de pe cinci continente

100+

Utilizatori ai soluțiilor noastre

Platforme colaborative (video și text)Managementul fluxului de lucruMaster Data ManagementManagementul resurselor umaneEnterprise resource planning (ERP)Procesarea comenzilorContabilitateGestionarea stocurilorAnaliza datelor și raportareManagementul relației cu cliențiiColectare date din terenManagementul documentelorTask managementManagementul cheltuielilor de călătorieIntegrarea aplicațiilor de tip enterprise (SAP, SAP Business One și altele)