Scurtă descriere a serviciului

EXE Software oferă servicii de suport și mentenanță, pentru a asigura că totul este în regulă atât din punct de verede hardware cât și software, în timpul proiectului de dezvoltare. Echipa are cunoștințe vaste și experiență în concepte web, folosind un set bine pus la punct de proceduri, pentru a livra suport personalizat, constant și calitativ.


Beneficii
Suport după implementare

Odată ce partea tehnică este finalizată și proiectul a fost implementat, te asigurăm că soluția va rămâne funcțională, securizată și de actualitate, datorită serviciilor de calitate oferite de echipa de suport.

Suport constant pentru aplicațiile funcționale

Chiar dacă în compania ta deja este folosită o aplicație care nu a fost dezvoltată de EXE Software, poți conta pe noi pentru a elimina eventuale probleme tehnice și a o menține 100% funcțională.

Îmbunătățiri constante

La cerere, echipa EXE poate modifica o soluție software astfel încât să introducă noi funcționalități sau specificațiile tehnice, iar aplicația să redevină de actualitate.

Îmbunătățiri tehnice

Dacă aplicația pe care o folosești nu mai răspunde problemelor existente inițial, echipa de suport poate restructura și chiar rescrie cod, pentru a optimiza soluția software.

Tehnologii

Expertiză

  • Vânzări en-gros și distribuție
  • Retail
  • Servicii financiare
  • Transport și logistică
  • Computere și electronice
  • Energie și utilități
  • Sănătate și farma
  • Software și internet

Metodologii

Agile

Waterfall

Whitepaper

Practici și sfaturi eficiente

Descarcă și citește ghiduri complexe, care te vor ajuta să fii la curent cu ultimele tendințe din tehnologii precum BI, dezvoltare de software la comandă și alte subiecte din IT. Află cum diverse soluții software pot contribui la creșterea afacerii tale.

Mai mult

Blog

Fragmente din lumea tehnologiei

Citește cele mai noi știri din lumea IT și află despre practici de succes. Descoperă ce se ascunde în spatele celor mai noi tehnologii, care sunt cele mai populare tendințe în diverse industrii și cum poți implementa soluții inovative pentru afacerea ta.

Mai mult

Studii de caz

Ei au încredere în noi!

Companii similare cu cea pe care o reprezinți folosesc produsele și serviciile noastre! Află detalii despre proiectele pe care le desfășurăm împreună cu clienți locali sau internaționali, citește poveștile lor de succes și descoperă cum colaborarea cu EXE Software îți poate rezolva problemele de business.

Mai mult

Câțiva clienți care folosesc serviciile noastre

Pentru noi, “We are în this together” este mai mult decât un simplu motto – este modul în care ne desfășurăm activitatea. Suntem alături de clienții noștri pană la finalul proiectului, ghidându-i în fiecare etapă pentru a obține cele mai potrivite soluții software.

JTI

EXE Software are o echipă dedicată ce asigură funcționarea corectă a mai multor soluții software utilizate în cadrul JTI, în locații situate în numeroase țări.