Scurtă descriere a serviciului

Serviciile EXE Software includ și UI/UX Design, pentru a întregi procesul de dezvoltare de software. O echipă dedicată se va ocupa de wireframe-uri și mock-up-uri pentru versiunea mobilă și web a aplicațiilor dezvoltate, precum și de activitățile de front-end dedicate soluțiilor pentru clienți.


Mod de lucru

Echipa EXE Software colaborează pentru a livra rezultatul dorit în fiecare etapă a proiectului, iar componenta UI / UX nu face excepție. Într-o primă fază, echipa de web design primește brief-ul, această etapă fiind urmată de analiză și evaluare. Pentru a ne asigura că livrăm servicii de calitate și că rezultatul este aliniat cu brand guideline-ul clientului, căutăm mai multe variante de elemente grafice și stabilim împreună stilul abordat.

Ținând cont de specificațiile și funcționalitățile convenite, echipa UX realizează wireframe-uri, pe baza cărora specialiștii UI creează mock-up-uri ce respectă conceptul stabilit împreună cu clientul. După ce interfețele sunt aprobate de client, acestea sunt prezentate echipei de dezvoltare. Astfel începe etapa de implementare, în cadrul căreia echipa UI/UX colaborează strâns cu echipa de dezvoltare.

Analiză
Cercetare
Ui/UX
Prezentare
Dezvoltare

Tehnologii

Expertiză

  • Vânzări en-gros și distribuție
  • Retail
  • Servicii financiare
  • Servicii de business
  • Transport și logistică
  • Computere și electronice
  • Energie și utilități
  • Sănătate și farma
  • Software și internet

Metodologii

Agile

Waterfall

Benefits
Compatibilitate cu cele mai noi tehnologii

Prin design responsive, vei obține o aplicație care funcționează cu ușurință nu doar în varianta web, ci și pe dispozitive mobile. Conceptele de UI și UX sunt dezvoltate având ca focus, în permanență, adaptabilitatea și potențiale modificări.

Aplicații cu design modern

Calitatea serviciilor de UI/UX Design înseamnă și aplicații care arată bine. Datorită profesionalismului și atenției la detalii, echipa EXE poate crea soluții care nu sunt doar funcționale, ci și atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Design personalizat

Designeri cu experiență vor folosi cele mai noi tehnologii pentru a crea UI / UX care reflectă în mod concret nevoile companiei tale.

Consolidarea brand-ului

Orice aplicație dezvoltată pentru clienții noștri va fi aliniată cu brand-ul acestora, atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere al mesajului.


ARUNCĂ O PRIVIRE!

Vezi cum lucrează specialiștii noștri UI / UX și află cum poți beneficia de servicii similare.

Toate serviciile sunt customizabile, așadar, dacă vrei să afli mai multe detalii despre acestea, contactează-ne și noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp!


Whitepaper

Practici și sfaturi eficiente

Descarcă și citește ghiduri complexe, care te vor ajuta să fii la curent cu ultimele tendințe din tehnologii precum BI, dezvoltare de software la comandă și alte subiecte din IT. Află cum diverse soluții software pot contribui la creșterea afacerii tale.

Mai mult

Blog

Fragmente din lumea tehnologiei

Citește cele mai noi știri din lumea IT și află despre practici de succes. Descoperă ce se ascunde în spatele celor mai noi tehnologii, care sunt cele mai populare tendințe în diverse industrii și cum poți implementa soluții inovative pentru afacerea ta.

Mai mult

Studii de caz

Ei au încredere în noi!

Companii similare cu cea pe care o reprezinți folosesc produsele și serviciile noastre! Află detalii despre proiectele pe care le desfășurăm împreună cu clienți locali sau internaționali, citește poveștile lor de succes și descoperă cum colaborarea cu EXE Software îți poate rezolva problemele de business.

Mai mult

Câțiva clienți care folosesc serviciile noastre

Pentru noi, “We are în this together” este mai mult decât un simplu motto – este modul în care ne desfășurăm activitatea. Suntem alături de clienții noștri pană la finalul proiectului, ghidându-i în fiecare etapă pentru a obține cele mai potrivite soluții software.

JTI

În procesul de dezvoltare a unei aplicații utilizate la nivel global, EXE a construit interfața aplicației folosind design minimalist, ținând cont în permananeță de experiența utilizatorului. Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și iOS.

Delta

Echipa de UI/UX Design s-a ocupat de refacerea interfeței unei soluții de business, urmărind numeroase caracteristici unice, sugerate de design-ul inițial.

Diangi

Pentru acest proiect, echipa de UI/UX Design a construit interfața unei aplicații folosind un layout responsive, stilul principal aplicat fiind „metro design”.

Previse Systems

Exe Software prin echipa de UX/UI Design, a reusit sa ofere viata unor interfete usor de folosit pentru o aplicatie utilizata de mai multe entitati ce vand energie si care este folosita pentru raportare si finalizare de trading.