Servicii

UX/UI Design

Creăm un design atrăgător și intuitiv pentru proiectele noastre și ale clienților noștri.

Clienți
JTI

În procesul de dezvoltare a unei aplicații utilizate la nivel global, EXE a construit interfața aplicației folosind design minimalist, ținând cont în permananeță de experiența utilizatorului. Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și iOS.

Delta Studio

Echipa de UI/UX Design s-a ocupat de refacerea interfeței unei soluții de business, urmărind numeroase caracteristici unice, sugerate de design-ul inițial.

Soluții construite cu accent pe experiența utilizatorului!

  • Servicii profesionale UI/UX Design, pentru un proces complet de dezvoltare software;
  • Designerii noștri creează wireframe-uri și mockup-uri pentru aplicații mobile și desktop;
  • Împreună cu specialiști în dezvoltare, echipa va implementa design front-end pentru proiectele tale.
Funcții și beneficii

Profită de avantajele unei interfețe excelente

Suntem gata să te ajutăm să îți crești businessul.

Compatibilitate cu cele mai noi tehnologii

Prin design responsive, vei obține o aplicație care funcționează cu ușurință nu doar în varianta web, ci și pe dispozitive mobile. Conceptele de UI și UX sunt dezvoltate având ca focus, în permanență, adaptabilitatea și potențiale modificări.

Finalizează acțiunile cu doar câteva clicuri

Utilizatorii vor putea ajunge cu ușurință la principalele funcționalități ale oricărei aplicații, deoarece designerii noștri se străduiesc mereu să creeze soluții, în care experiența utilizatorului este întotdeauna pe primul loc.

Aplicații cu design modern

Calitatea UI/UX Design înseamnă și aplicații care arată bine. Datorită profesionalismului și atenției la detalii, echipa EXE poate crea soluții nu doar funcționale, ci și atrăgătoare vizual.

Design personalizat

Designerii noștri cu experiență vor folosi cele mai noi tehnologii pentru a crea UI/UX, astfel încât să reflecte întocmai nevoile specifice ale companiei tale și să te ajute să-ți crești businessul.

Consolidarea brand-ului

Orice aplicație dezvoltată pentru clienții noștri va fi aliniată, din punct de vedere vizual,  cu brand-ul acestora, astfel încât sa transmită utilizatorilor un mesaj unitar.

Tehnologii

Tehnologii utile

Avem tehnologii actuale, ca tu să beneficiezi de cea mai bună dezvoltare software, grație gamei noastre complete de soluții și servicii.

FigmaAdobe XDAdobe PhotoshopAdobe IllustratorAdobe After EffectsWordpressHTML5CSS3SASS / SCSS / LESSBootstrapJavaScriptjQuery
Experiență

Echipa potrivită

Echipa noastră creativă are experiență atât în design grafic, cât și în design web, putând dezvolta interfață funcțională și ușor de utilizat pentru diverse aplicații.

7+

Ani de experiență în UX/UI

6

Industrii pentru care am creat design

Vânzări en-gros și distribuțieRetailServicii financiareServicii de businessTransport și logisticăComputere și electroniceEnergie și utilitățiSănătate și farmaSoftware și internet