Scurtă descriere a serviciului

Serviciile EXE Software includ și web design, pentru a întregi procesul de dezvoltare de software. O echipă dedicată se va ocupa de wireframe-uri și mock-up-uri pentru versiunea mobilă și web a aplicațiilor dezvoltate, precum și de activitățile de front-end dedicate soluțiilor pentru clienți.


Benefits
Compatibilitate cu cele mai noi tehnologii

Prin design responsive, vei obține o aplicație care funcționează cu ușurință nu doar în varianta web, ci și pe dispozitive mobile. Conceptele de UI și UX sunt dezvoltate având ca focus, în permanență, adaptabilitatea și potențiale modificări.

Aplicații cu design modern

Calitatea serviciilor de web design înseamnă și aplicații care arată bine. Datorită profesionalismului și atenției la detalii, echipa EXE poate crea soluții care nu sunt doar funcționale, ci și atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Design personalizat

Designeri cu experiență vor folosi cele mai noi tehnologii pentru a crea UI / UX care reflectă în mod concret nevoile companiei tale.

Consolidarea brand-ului

Orice aplicație dezvoltată pentru clienții noștri va fi aliniată cu brand-ul acestora, atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere al mesajului.

Tehnologii

Expertiză

  • Vânzări en-gros și distribuție
  • Retail
  • Servicii financiare
  • Servicii de business
  • Transport și logistică
  • Computere și electronice
  • Energie și utilități
  • Sănătate și farma
  • Software și internet

Metodologii

Agile

Waterfall

Whitepaper

Practici și sfaturi eficiente

Descarcă și citește ghiduri complexe, care te vor ajuta să fii la curent cu ultimele tendințe din tehnologii precum BI, dezvoltare de software la comandă și alte subiecte din IT. Află cum diverse soluții software pot contribui la creșterea afacerii tale.

Mai mult

Blog

Fragmente din lumea tehnologiei

Citește cele mai noi știri din lumea IT și află despre practici de succes. Descoperă ce se ascunde în spatele celor mai noi tehnologii, care sunt cele mai populare tendințe în diverse industrii și cum poți implementa soluții inovative pentru afacerea ta.

Mai mult

Studii de caz

Ei au încredere în noi!

Companii similare cu cea pe care o reprezinți folosesc produsele și serviciile noastre! Află detalii despre proiectele pe care le desfășurăm împreună cu clienți locali sau internaționali, citește poveștile lor de succes și descoperă cum colaborarea cu EXE Software îți poate rezolva problemele de business.

Mai mult

Câțiva clienți care folosesc serviciile noastre

Pentru noi, “We are în this together” este mai mult decât un simplu motto – este modul în care ne desfășurăm activitatea. Suntem alături de clienții noștri pană la finalul proiectului, ghidându-i în fiecare etapă pentru a obține cele mai potrivite soluții software.

JTI

În procesul de dezvoltare a unei aplicații utilizate la nivel global, EXE a construit interfața aplicației folosind design minimalist, ținând cont în permananeță de experiența utilizatorului. Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și iOS.

Delta

Echipa de web design s-a ocupat de refacerea interfeței unei soluții de business, urmărind numeroase caracteristici unice, sugerate de design-ul inițial.

Diangi

Pentru acest proiect, echipa de web design a construit interfața unei aplicații folosind un layout responsive, stilul principal aplicat fiind „metro design”.