Servicii

Web&Mobile development

Servicii complete de dezvoltare de software, Web, Mobile sau BI, care răspund întocmai nevoilor afacerii tale.

Clienți
Fredrik Olsson

CFO la DDM Holding

Aplicația de HR este ușor de folosit și oferă o imagine de ansamblu asupra situației concediilor angajaților și a zilelor libere disponibile. Soluția a venit în întâmpinarea nevoilor noastre: poate fi folosită de toți angajații, facilitează procesul de aprobare a cererilor și integrează funcționalități utile întregului departament de HR.

Marius Albu

Operations Manager la Diangi Romania

EXE Software este un partener de încredere pentru noi. Inițial, echipa lor a analizat procesele companiei noastre, pentru a construi o soluție ERP care să răspundă cât mai bine provocărilor cu care ne confruntam. Echipa EXE încearcă întotdeauna să anticipeze potențiale probleme și se concentrează pe eliminarea acestora, în cel mai scurt timp.

Soluții software pentru nevoile afacerii tale

  • Sprijin în fiecare etapă a proiectului, de la ideea inițială, până la implementare și, ulterior, consultanță la cerere;
  • Echipe multidisciplinare, cu ani de experință în dezvoltarea de soluții custom;
  • Implementare rapidă, pentru rezultate imediate.
Funcții și beneficii

Avantajele unui software personalizat

Îmbunătățește-ți afacerea cu soluțiile noastre, adaptate nevoilor tale.

Rezultate imediate

Soluția personalizată special pentru businessul tău va fi implementată cât mai repede și cu promptitudine, astfel încât să poți vedea rezultatele în cel mai scurt timp posibil.

Costuri de dezvoltare reduse

Alături de noi, obții mereu soluții performante și potrivite, folosind un număr redus de resurse, dar păstrând întotdeauna un nivel ridicat de calitate, dezvoltându-ți afacerea.

Proces transparent de dezvoltare

Urmărind nevoile afacerii tale, echipa noastră iți oferă control 100% asupra etapelor de dezvoltare a proiectului.

Programatori seniori

Proiectul tău este pe mâini bune, echipa noastră având 20 de ani de experiență în dezvoltarea de soluții personalizate pentru diverse industrii.

Web&Mobile

Nu există limitări legate de dispozitive sau medii, iar utilizatorii se vor bucura de aceeași experiență de calitate, indiferent ce dispozitiv folosesc.

Tehnologii

Tehnologii inovatoare de dezvoltare

Descoperă puterea tehnologiilor de ultimă oră și dezvoltă-ți potențialul de dezvoltare software cu gama noastră de soluții și servicii inovatoare.

Microsoft SQL ServerMicrosoft SQL Server Integration ServicesMicrosoft SQL Server Analysis ServicesMicrosoft SQL Server Reporting Services.NET Framework.NET Core.Net MAUIMicrosoft AzureServerlessREST & GraphQLPWAVueJSXamarinReactReact NativeBlazorHTML5 & CSS3PostgreSQLCosmosDBIBM Cognos
Experiență

Crearea de experiențe digitale memorabile

Compania noastră are experiență vastă în crearea de software inovativ, ce ajută la creșterea afacerilor din întreaga lume. Echipa este specializată în livrarea soluțiilor de data management web, mobile sau BI, bazate pe tehnologii Microsoft sau IBM, în Cloud sau on-premises.

20+

De ani de experiență în software development

200+

Proiecte custom de dezvoltare

190

Implementări pentru companii din întreaga lume

4000+

Utilizatori ai soluțiilor noastre personalizate